Three workers from Follo Trefiber infront of a banner.

Om Follo Trefiber

Follo Trefiberisolering er et fremtidsrettet selskap. Etter mange år i byggebransjen hvor vi utførte utallige rehabiliteringsprosjekter med blåseisolasjon fikk vi øynene opp for trefiberisolasjon. I 2021 bestemte vi oss for å starte opp en egen virksomhet.

Vi ønsker å være med å levere gode produkter og bærekraftige løsninger for byggisolasjon! Trefiberisolasjon er naturlig i takt med naturen og kommer med en rekke fordeler for både entreprenører og huseiere. Nativo trefiberisolering fra Hunton er ikke bare tidseffektivt og gir optimal beskyttelse, men den er også best på test i lydisolasjon. Vi har troen på at trefiberisolering og blåseisolasjon er det rette valget for nå og fremtiden, stadig flere ser verdien i dette.

Vi er alltid opptatt av å skape et godt samarbeid med deg som kunde, og gjør alltid vårt ytterste for at prosessen skal gå smidig.

Vi er sertifisert blåsepartner til Hunton.

Vår isolasjon er produsert av Hunton Fiber på deres nybygde fabrikk på Gjøvik. Råstoffet er hovedsaklig kortreist granflis fra miljøsertifiserte leverandører i Innlandet. Se mer om trefiberisolasjon og Huntons løsninger på Hunton.no.

Våre tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester innen trefiberisolering.