Etterisolering

Etterisolering med trefiberisolasjon er det beste valget for alle bygg i treverk. 

Vi hjelper deg å etterisolere vegger, gulv og tak. Vi benytter Nativo trefiberisolasjon fra Hunton. De hygroskopiske egenskapene gjør at isolasjonen har evne til å transportere, oppta og avgi fukt uten at isolasjonen tar skade av det. Dette gjør trefiberisolasjon til det beste valget til etterisolering av trehus!

Større risiko for fuktskader ved eldre hus

Gamle bygg vil i de fleste tilfeller ha langt dårligere isolasjon enn dagens krav. Mange hus fra før 1960 har heller ikke dampsperre. Disse holder dermed dårlig på varmen samt at de har en større risiko for fuktskader. 

Ved bruk av trefiberisolasjon får du en naturlig pustende konstruksjon. Dette fordi trefiberisolasjon er et hygroskopisk materiale som minimerer faren for at det oppstår kondens i konstruksjonen og skader som følge av dette. I tillegg bidrar materialets fuktdynamikk til et jevnt og sunt inneklima.

Fordi trefiberisolasjonen har høy tetthet er luftgjennomstrømningen lavere enn i mineralull, noe som er en klar fordel.

Etterisolering som sikrer ideell bokomfort 

Ved etterisolering med trefiber blåseisolasjon får du et kompakt, mer miljøvennlig og robust produkt som sørger for å holde på varmen samtidig som det naturlig tilpasser seg fuktnivået i bygget. 

Skulle du ha noen spørsmål om etterisolering av ditt bygg, er det bare å ta kontakt!

Vi er sertifisert blåsepartner til Hunton.

Vår isolasjon er produsert av Hunton Fiber på deres nybygde fabrikk på Gjøvik. Råstoffet er hovedsaklig kortreist granflis fra miljøsertifiserte leverandører i Innlandet. Se mer om trefiberisolasjon og Huntons løsninger på Hunton.no.

Flere tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester innen trefiberisolering.