Nybygg

Isolasjon av nybygg er avgjørende for bokomforten i lang tid fremover. Valg av blåseisolering med trefiberisolasjon er det desidert beste valget for bygg i treverk. I Norge har vi en lang og god tradisjon ved bruk av treverk for å skape boliger med godt innemiljø og trefiberisolasjonen jobber naturlig for å spille på lag med dette. Etter vår mening er trefiberisolasjon det beste valget for deg som ønsker å ta grønne og bærekraftige valg i byggeprosjektet!

Vi anbefaler å se på Huntons konstruksjonsløsninger. F eks gir Hunton-veggen fordeler som kun 1 dukmontering og ikke behov for ekstra innvendig isolering med 50mm som man ofte må gjøre ellers.

Er du boligprodusent eller husbygger, spør oss gjerne også om Hunton Komplett! Gjennom Komplett leverer Hunton en rasjonell og effektiv løsning for hele bygningskroppen. Dette gir fordeler for både kunde og leverandør. Spør oss eller sjekk Hunton Komplett™ - Hunton Fiber for mer informasjon!

Fordeler med trefiberisolering 

Blåseisolasjon med trefiber er både tidseffektivt og kostnadseffektivt. Vi tar ikke opp plass på byggeplassen på samme måte som isolasjonsplater underveis i prosjektet. Andre fordeler: 

  • Raskere gjennomføring 
  • God kostnadskontroll  med fast pris på isoleringen
  • Minimalt med svinn
  • Ikke noe avfall etter installasjon!
  • Perfekt fylling rundt  gjennomføringer i konstruksjonen

Med blåseisolasjon kan vi halvere tiden med montering. Eksempelvis kan vi isolere et loft opp til 1000 m2 pr. dag. Dette er minst dobbelt så raskt som håndisolering. 

Vi følger alltid angitt densitets grad for den aktuelle konstruksjonstypen samt kvalitetssikring for å sørge for at isolasjonen er formstabil. Korrekt installert er trefiberisolasjonen holdbar til nær evig tid. 

Ved å benytte oss som en sertifisert installatør kan du være trygg på å få ett godt og holdbart resultat.

Best i test på lydisolering 

Det er en kjent sak at preaksepterte løsninger på demping av lyd mellom enheter i nybygg ikke alltid samsvarer med hvilke forventinger man har dersom man flytter inn i ett helt nytt bygg. Huntons trefiberisolasjon er testet ved SINTEF og har oppnådd de beste verdier som er målt, og langt over kravet i f eks NS 8175:2012. Se Hunton.no for utfyllende informasjon. Vurderer du isolasjonstype i forbindelse med bygg med flere enheter bør du sjekke ut trefiberisolasjon!

I Follo Trefiberisolering har vi lang erfaring med blåseisolasjon og stiller alltid med høy servicegrad. Med vår bakgrunn fra byggebransjen stiller vi også med solid byggteknisk kompetanse. Vårt ønske er å oppnå en smidig prosess. Med det kan du være sikker på at vi gjør vårt ytterste for et godt samarbeid med deg som kunde.

Vi er sertifisert blåsepartner til Hunton.

Vår isolasjon er produsert av Hunton Fiber på deres nybygde fabrikk på Gjøvik. Råstoffet er hovedsaklig kortreist granflis fra miljøsertifiserte leverandører i Innlandet. Se mer om trefiberisolasjon og Huntons løsninger på Hunton.no.

Flere tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester innen trefiberisolering.