Tilbygg

Isolasjon er avgjørende for ett godt innemiljø. I Follo Trefiberisolering er vi eksperter på innblåsing av trefiberisolasjon. 

Trefiberisolasjon er spesielt godt egnet for bygg oppført i treverk. Blåseisolasjon ved tilbygg går raskt og effektivt, tar opp lite plass og kommer godt til selv ved vanskelige vinkler. 

Tilstrekkelig beskyttelse for ditt bygg

Er du i ferd med å føre opp et tilbygg? Follo Trefiberisolering står klare til å hjelpe deg å gjennomføre prosjektet. Vi er en pålitelig partner som alltid gjør vårt ytterste for at våre kunder blir fornøyde med samarbeidet. Etter mange år i byggebransjen stiller vi med høy faglig kompetanse. Vi vet hvordan vi skal isolere bygget for tilstrekkelig beskyttelse. 

I Follo Trefiberisolering bruker vi trefiberisolasjon fra Hunton. Hunton har flere ganger gjort det best i test for lyddemping.

Vi er sertifisert blåsepartner til Hunton.

Vår isolasjon er produsert av Hunton Fiber på deres nybygde fabrikk på Gjøvik. Råstoffet er hovedsaklig kortreist granflis fra miljøsertifiserte leverandører i Innlandet. Se mer om trefiberisolasjon og Huntons løsninger på Hunton.no.

Flere tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester innen trefiberisolering.