Eldre bygg

Har du et bygg fra de tidligere årene som trenger en oppgradering? Sett opp mot isolering med f eks mineralull, er trefiber både mer miljøvennlig, har bedre lydisolasjon og kan monteres i løpet av kort tid.  Trefiberisolasjon er derfor et gunstig og trygt valg. Vi i Follo Trefiberisolering har flere tiårs erfaring med rehabiliteringsprosjekter og energioppgradering, vi hjelper deg gjerne med råd og gode løsninger.

Det tryggeste valget 

Er du usikker på om bygget har god nok dampsperre vil blåseisolasjon med trefiber være det tryggeste valget. Årsaken til dette er at trefiberisolasjon er et hygroskopisk materiale. Dette reduserer faren for kondens i konstruksjonen og relaterte byggeskader.

Til blåseisolasjon med trefiber kan vi også legge en dampbrems som gir ideell beskyttelse mot fukt og mugg. Dampbremsen jobber på lag med omgivelsene og tilpasser seg klimaet gjennom alle årstider.

Best i test på lyd 

Holder du til ved et bråkete område er trefiberisolasjon det beste på markedet når det kommer til lydisolasjon. Trefiberisolasjon fra Nativo Hunton har gjort det desidert best i test av lydnivåer. 

Mer miljøvennlig isolering 

Ønsker du en bolig som er både bærekraftig og mer miljøvennlig, vil trefiberisolasjon være det rette valget for deg. Dette er et naturlig produkt basert på fornybart materiale. Trefiberisolasjon holder på C02 samtidig som det isolerer godt. Med det reduseres også fotavtrykket over tid. 

I dag er det mange krav til isolasjon, det er derfor anbefalt å kontakte en sertifisert fagperson som kan utføre arbeidet. Blåseisolering med trefiber utført på en korrekt måte utført av sertifisert blåsepartner er helt trygt i forhold til å få et formstabilt produkt uten fare for setninger.

Vi er sertifisert blåsepartner til Hunton.

Vår isolasjon er produsert av Hunton Fiber på deres nybygde fabrikk på Gjøvik. Råstoffet er hovedsaklig kortreist granflis fra miljøsertifiserte leverandører i Innlandet. Se mer om trefiberisolasjon og Huntons løsninger på Hunton.no.

Flere tjenester

Vi tilbyr en rekke tjenester innen trefiberisolering.