Blåseisolering

18/6/2022

Blåseisolering er både effektivt og kommer med flere fordeler for bygget ditt. Blåseisolasjon er en rask og effektiv isoleringsløsning. I Follo Trefiberisolering benytter vi Nativo blåseisolasjon fra Hunton. Dette har en ekstremt god fyllingsgrad. 

Blåseisolasjon er mer effektivt

Blåseisolasjon kan installeres i løpet av kort tid, uten behov for tilpasning av plater eller lignende. Jobber du som tømrer, vil du kunne spare verdifull tid på dette. Som et eksempel vil et loft på 1000 m2 være ferdig isolert i løpet av en dag, omtrent en halvering av tiden det ville tatt å benytte tradisjonell isolering. 

Fordeler 

Blåseisolering egner seg både til rehabilitering, nybygg og ikke minst til elementbygging. Nedenfor har vi listet noen av de fremste fordelene med blåseisolasjon fra Hunton. 

God fyllingsgrad og bokomfort 

Blåseisolasjon i trefiber fyller ekstremt godt rundt gjennomføringer i konstruksjonen. Med en lavere luftgjennomstrømming sørger isolasjonen for optimal temperatur og fuktnivå. 

Blåseisolasjon gir et sømløst resultat  

Innblåst isolasjon gir en sømløs isolering uten skjøter og omlegg, og man oppnår mindre konveksjon i konstruksjonen.

Mindre svinn med blåseisolasjon 

Ved å benytte blåseisolasjon unngår du også store mengder med svinn og avfall på byggeplassen. Blåseisolasjonen blir kun hentet frem under montering, og gir både plassbesparelse og mindre svinn. 

Et mer miljøvennlig alternativ 

Blåseisolasjonen fra Hunton er også et mer miljøvennlig alternativ. Produksjonen fra flis til isolasjon krever relativt lite energibruk. I tillegg lagrer isolasjonen CO2 gjennom hele levetiden og sparer dermed miljøet fra et større utslipp under produksjonen. 

Les mer om miljøvennlig isolasjon her (LINK)

Ekstremt god lyddemper

Nativo Blåseisolasjon fra Hunton har også en svært god lyddempende effekt. I målinger viser Hunton seg frem som det beste på markedet med 64 dB. Standard krav til lydisolering er dermed oppnådd med god margin. 

Blåseisolasjon: Hva er prisen? 

Prisen avgjøres ut ifra ulike faktorer. Basert på dine ønsker vil vi komme med et pristilbud til ditt prosjekt. 

Ta kontakt med oss i dag for en befaring!