Mer miljøvennlig isolasjon – Nativo trefiberisolasjon

17/6/2022

Med et større fokus på bærekraft og miljøvennlige alternativer, er det naturlig at det i dag finnes mer miljøvennlige alternativer til det meste, også isolasjon. 

Med Nativo trefiberisolasjon fra Hunton får du en mer miljøvennlig isolasjon. Materialet er et naturbasert alternativ som sørger for meget god isolasjon, både i forhold til varme og lydisolering. 

Mindre karbonutslipp 

Produksjonen av trefiberisolasjon har et relativt lite energiforbruk, i tillegg lagrer trefiberisolasjonen karbon gjennom hele levetiden. Med det blir det naturlig mindre karbonutslipp under produksjon. 

Fornybart materiale 

Trefiberisolasjon er produsert av det naturlige materialet treflis som er basert på fornybare ressurser. Ved å bruke treflis som råmateriale spiller man på lag med naturen.

For hvert tre som hugges ved produksjon av Nativo Trefiberisolasjon fra Hunton, blir det også plantet et nytt.  

Gjør et valg for fremtiden - Velg mer miljøvennlig isolasjon 

Om du som huseier eller utbygger er opptatt av miljøet, er Nativo trefiberisolasjon et mer miljøvennlig alternativ enn tradisjonell isolering. 

Ta kontakt med oss om du skulle ha noen spørsmål!  Vi er sikre på at trefiberisolering vil være det beste valget for alle trehus. Ikke minst er dette et steg mot en mer miljøvennlig fremtid for trebygg.